Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Οκτωβριος, Μηνας Ενημερωσης και Προληψης για τον Καρκινο του Μαστου...

Η Estēe Lauder δεν είναι μόνο μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των καλλυντικών! Απο το 1992 πρωτοστατεί στην παγκόσμια και συνεχή ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τη σημασία τις έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης. Περισσότερες απο 20 προσωπικοτητες της τέχνης της μόδας της τηλεόρασης και του αθλητισμού έχουν υποστηρίξει αφιλοκερδώς το ροζ βραχιόλι της Estēe Lauder σε σχέδιο του Δούκα ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για τον ελληνικό σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ .


Φέτοςτο συλλεκτικό βραχιόλι, γίνεται με τρισδιάστατο το διάσημο πλέον ΡΟΖ φιογκάκι, συμπληρώνει τη δέκατη χρονιά δημιουργίας του. Η Ελένη Μενεγακη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστει στην καμπάνια για την προώθηση του PINK RIBBON BRACELET για δεύτερη χρονιά . Τα βραχιολια θα διατίθενται όλο τον Οκτώβρη στη συμβολική Τιμή των 10ευρω απο τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estēe Lauder σε όλη την Ελλάδα.. 

Εγώ ήδη προμηθεύτηκα το δικό μου..

Εδω ειναι Μερικες Πληροφορίες για την Πρόληψη Έγκαιρη - Διάγνωση απο την ιστοσελιδα του συλλογου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

<<Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο κακόηθες νεόπλασμα των γυναικών στον δυτικό πολιτισμό και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Υπολογίζεται, ότι 1 στις 8 γυναίκες θα διαγνωστεί με καρκίνο μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Στην Ελλάδα η συχνότητά του έχει αυξηθεί επίσης σημαντικά και υπολογίζεται σε 4.500 νέες περιπτώσεις ετησίως. Κάθε 2,5 εργάσιμες ώρες γίνεται μια νέα διάγνωση, ενώ κάθε 6 εργάσιμες ώρες μια γυναίκα πεθαίνει από καρκίνο του μαστού. Θέλουμε να αυξηθεί το ποσοστό έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, ώστε να μειωθούν οι θάνατοι από την ασθένεια. Η γνώση είναι το πρώτο βήμα. Θέλουμε κάθε γυναίκα, σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεται να γνωρίζει για τον καρκίνο μαστού, τις ενδείξεις και τα συμπτώματά του και βεβαίως για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσής του. Θέλουμε κάθε γυναίκα να σταματήσει να φοβάται και να ενσωματώσει στην καθημερινότητά τον τακτικό προληπτικό έλεγχο που μπορεί να της σώσει τη ζωή. Για το λόγο αυτό οργανώνουμε πανελλαδικά εκστρατείες ενημέρωσης του γυναικείου πληθυσμού σε συνεργασία τόσο με δημόσιους όσο και με ιδιωτικούς φορείς. Στις επιστημονικές ενημερωτικές ομιλίες συμμετέχουν επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων όπως Χειρουργός Μαστού ή Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού, Ψυχολόγος, Κοινωνική Λειτουργός καθώς και η Εθελόντρια του Συλλόγου με εμπειρία καρκίνου μαστού, η οποία με το λόγο και την παρουσία της συμβάλλει σημαντικά στην απομυθοποίηση του καρκίνου μαστού.>>
See more at: http://www.almazois.gr/gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=44&Itemid=54#sthash.YSO9KjEX.dpuf

Εσείς προμηθευτικατε το Pink Ribbon σας???



(το Post δεν ειναι διαφημιστικο αλλα ενημερωτικο)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου